Filmhuis Kollum....................................................................................Terug
FILMHUIS KOLLUM INFO  

RESERVEER OP TIJD
Filmhuis Kollum vertoont mooie en goede films in de theaterzaal van De Colle.
In deze zaal is veel meer ruimte dan in ons filmhuis, maar reserveer bijtijds via onze reserveerlijn 0511 452282 dan kunnen we in deze coronatijd de zaal goed voorbereiden. Op onze website staan vaak al de filmtitels voor de komende periode.

RESERVERING ANNULEREN
Als je onverwacht toch niet kunt komen en wel gereserveerd hebt, bel dan weer de reserveerlijn om dat door te geven; wij kunnen anderen dan weer met een plaats blij maken.

JEUGD- EN FAMILIEFILMS
Wij verwelkomen heel graag onze jeugdige filmliefhebbers maar kleine kinderen kunnen vaak niet zonder begeleiding. Kinderen kunnen onverwacht de film toch spannend of griezelig ervaren of moeten naar het toilet.
Kinderen onder de 9 jaar zien wij graag komen, maar met begeleiding. Het is bovendien voor kleinere kinderen ook veel leuker en gezelliger om samen te kijken.

KINDERFEESTVIERDERS: HARTELIJK WELKOM!
Geregeld wordt het Filmhuis bezocht door feestende jarige kinderen met al hun vriendjes en vriendinnetjes. Heel erg leuk! Je kan met een groep voor een zeer lage prijs naar een leuke film in een gezellige sfeer en je hoeft er niet voor naar de stad.

Bij een feestgroepje willen wij graag dat er een of meerdere ouders in de zaal aanwezig zijn.
En ook hier weer: heel graag bijtijds reserveren en eventueel afzeggen.
Het is voor de kinderen van het feestje gezellig dat ze mooi bij elkaar kunnen zitten op een rij, dus kom lekker vroeg met zo’n groep.

Voor een redelijke prijs kan er in de pauze drinken, snoep en chips worden gekocht aan de bar. We hebben ook een goedkoper kinderdrankje zonder prik in het assortiment opgenomen. Er kan geen zelf meegenomen snoep en drinken in het gebouw genuttigd worden! Dit zijn afspraken met de beheerder van het gebouw waar wij ons aan moeten houden.

Wij zijn trots en zuinig op onze mooie filmzaal die helemaal door vrijwilligers is gemaakt en is betaald met het entreegeld. Probeer het heel en schoon te houden, we hebben prullenbakken!

FILMVRIEND WORDEN?
Om ons Filmhuis voor Kollum te behouden is er een groep mensen die het filmhuis
financieel steunt. Het zijn onze Filmvrienden. Wij willen graag heel veel vrienden.
Wil je ook (of weer) dit jaar onze betalende vriend worden?
Voor € 15,00 per jaar ben je FILMVRIEND en ondersteun je het Filmhuis in Kollum.
Wij zorgen dan dat je ons programma per post toegezonden krijgt. En we nodigen je uit voor onze jaarlijkse feestelijke vriendenavond.
Rek. NL45 RABO 0333 3717 55 t.n.v. Vrienden van Filmhuis Kollum RABO Kollum
o.v.v. je naam en adres.

Ons e-mailadres: info@filmhuiskollum.nl

TOT ZIENS IN FILMHUIS KOLLUM!