Filmhuis Kollum..................................................................................................Terug naar overzicht

Vrijdag 22 maart

19.00 u. "DE KLEINE HEKS"

De Kleine Heks woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127 en dat is heel jong voor een heks. Ze is een tikkeltje ondeugend en behoorlijk eigenwijs en raakt daardoor natuurlijk in de problemen…… Ze mag nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg. Maar de Kleine Heks wil heel graag dansen met de andere heksen en rondjes vliegen op haar bezemsteel, dus besluit ze er stiekem heen te gaan. Als ze wordt betrapt moet ze voor straf alle toverspreuken leren. De Kleine Heks oefent dagenlang op de gekste heksenspreuken en haalt heel wat streken uit. Ze beleeft samen met haar vriendjes spannende en ook best griezelige avonturen…..

“De Kleine Heks” vertelt over goed en kwaad, over ergens bij willen horen maar toch trouw blijven aan jezelf. En dat allemaal op een kinderlijke manier in de vorm van een fantastisch en lekker griezelig sprookje.

Een hele fijne familiefilm! Prachtige verfilming van  het boek van Otfried Preussler.

Familie 103 min. Nederlands gesproken.
Duitsland/Zwitserland 2018 Regie: Mike Schaerer

 

Entree € 3 ,00

 

+

 
Recensie   Trailer  

Reserveren op 0511-452282 (24 uur per dag)