Filmhuis Kollum..................................................................................................Terug naar overzicht

Vrijdag 2 november

19.00 u. “ISLE OF DOGS

“Isle of Dogs” vertelt een eenvoudig verhaal over een fantasie-Japan twintig jaar in de toekomst. Een corrupte kattenminnende burgemeester verbant na het uitroepen van de noodtoestand alle honden naar een grote afvalstortplaats genaamd Trash Island. Atari Kobayashi, het 12-jarig pleegkind van de burgemeester, kaapt een vliegtuig en gaat op zoek gaat naar zijn waakhond Spots. Er wordt aan een ontsnapping gewerkt en met de groep nieuwgevonden bastaard-vrienden beginnen ze aan een epische reis die het lot en de toekomst van de hele provincie zal bepalen.

Een maffe geanimeerde hondenkomedie die naast een bitterzoet einde, stof tot nadenken oplevert. Maar de charmante stopmotion-animatiefilm, is zo slim en liefdevol gemaakt, dat elke bezoeker met een glimlach de zaal uitkomt.

****Deze familiefilm van regisseur Wes Andersen ( Fantastic Mr. Fox, Moonrise Kingdom en The Grand Budapest Hotel) is zeker ook voor volwassenen gemaakt en natuurlijk voor de wat grotere kinderen.

Animatie / Familiefilm 102 min. Nederlands ondertiteld.
VS 2018 Regie: Wes Andersen.

Entree € 3,00

 

 

+

 
Trailer   Recensie  

Reserveren op 0511-452282 (24 uur per dag)