Filmhuis Kollum..................................................................................................Terug naar overzicht

Vrijdag 9 februari

19.00 u. “SING SONG”

De 16-jarige Jasmine wordt uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn (17) naar haar exotische geboorteland, maar niet alleen om te zingen, want zonder dat iemand het weet gaat ze op zoek naar haar moeder die ze niet meer gezien heeft sinds ze als peuter met haar vader uit Suriname is vertrokken. Met de zoektocht naar haar moeder werkt ze zich in de nesten want daarmee komt niet alleen haar deelname aan de wedstrijd maar ook haar vriendschap met Stijn op het spel te staan. Als alles lijkt verloren lijkt doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet . Ze besluit het spoor te volgen dat haar diep het binnenland van Suriname in voert.

“Sing Song” is een innemende en aanstekelijk muzikale film. Jasmine wordt gespeeld door The Voice Kids-talent Georgiefa Boomdijk en is een hartstochtelijke liefdesbrief aan Suriname!

Jeugd / Muziek. 96 min.
Nederland 2017 Regie: Mischa Kamp
.

Entree € 3,00

 

 

 

+

 
Recensie met trailer   Trailer  

Reserveren op 0511-452282 (24 uur per dag)