Filmhuis Kollum..................................................................................................Terug naar overzicht

Zondag 27 december = 3e Kerstdag = Filmdag!!!!

20.00 u. “THE INVISIBLE LIFE OF EURIDICE GUSMAO”

Een Braziliaanse melodrama voor 3e Kerstdag.

Rio de Janeiro, 1950. De 18-jarige Eurídice en de twintigjarige Guida zijn onafscheidelijke zussen die nog bij hun conservatieve, strikte ouders wonen. Ze hebben allebei in hun achterhoofd een plan klaar om ooit aan hun verstikkende milieu te ontsnappen. Eurídices ideaal is een carrière als pianiste, Guida hoopt de ware liefde te vinden. Na een dramatische gebeurtenis worden ze door hun strenge vader gescheiden en gedwongen apart te leven.

De twee jonge vrouwen krijgen gescheiden van elkaar een heel andere levensloop. Ze maken soms onverstandige keuzes maar hebben ook een waanzinnige veerkracht en loyaliteit. Terwijl ze beiden hun droom najagen, geven ze nooit de hoop op elkaar terug te vinden.

Regisseur Karim Aïnouz houdt de film spannend en boeiend tot het einde. Indrukwekkend is het optreden van de beide hoofdrolspeelsters en het delicate camerawerk dat zorgt voor de mythische sfeer van deze bijzondere Braziliaanse productie.

Drama 139 min.
Brazilië 2019 Regie: Karim Aïnouz.

ENTREE € 8,00 Inclusief een consumptie.

 

+

 
Recensie   Trailer  

Reserveren op 0511-452282 (24 uur per dag)