Filmhuis Kollum..................................................................................................Terug naar overzicht

Zaterdag 9 december

20.00 u. “BRIMSTONE” Deze voorstelling is uitverkocht !

EXTRA FILM OP ZATERDAG OM 20.00 uur:

“Brimstone” is een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw in een kleine streng-religieuze Nederlandse nederzetting in het wilde westen. Liz is een jonge vrouw die een gelukkig leven leidt. Haar leven en dat van haar gezin wordt bedreigd als er een duivelse en huiveringwekkende dominee in het dorp verschijnt die alles probeert te verwoesten. Maar Liz is een doorzetter, geen slachtoffer. Een krachtige vrouw die terugvecht voor een beter leven waar zij en haar dochter recht op hebben.

De eerste Engelstalige film van regisseur Koolhoven (Oorlogswinter) is een epische bloederige wraakwestern met feministische inslag. Je moet er tegen kunnen maar de film is altijd meeslepend en prachtig gefilmd. De film is Engels gesproken maar het verhaal heeft een Nederlands tintje omdat Brimstone zich afspeelt in een milieu van Hollandse immigranten in de VS.

M et o.a. Dakota Fanning, Guy Pearce, Emilia Jones, Kit Harington, Carice van Houten. Muziek: Junkie XL.

“BRIMSTONE” KREEG 6 GOUDEN KALVEREN!

Western /Thriller / Mysterie 148 min.
Nederland 2016 Regie: Martin koolhoven.

 

Entree € 5,00

 

+

 
Recensie   Trailer  

Reserveren op 0511-452282 (24 uur per dag)